Izrada i održavanje web stranica / Web shop – internet trgovina / Zagreb, Hrvatska
mobitel: 095. 902.77.60

WordPress

Izrada web stranica u WordPressu

Brzina izrade, mogućnosti sustava, jednostavnost i inteligencija korištenja

Stranice rađene u CMS WordPress sustavu omogućavaju naručitelju samostalno dodavanje neograničenog broja stranica. Vrlo jednostavan rad s unosom svih elementa na stranici kojim se ovlada nakon preciznih uputa u samo nekoliko minuta. Dodavanje multimedijalnog sadržaja fotografije te video aplikacije unosi se direktno s računala ili određene URL adrese s dva ili tri klika mišem. Sve to obavljate u realnom vremenu na administracijskom dijelu Vaše web stranice koja se osvježi jednim klikom te je istovremeno objavljena.

Najbolje WordPress teme

Izrada web stranice u WordPress CMS sustavu uz pomoć teme ili predloška zahvaljujući web stranici themeforest

Skoro pa nitko ne počinje izradu WordPress web stranice od nule jer za takvo što nema potrebe već se kupuje po relativno niskoj cijeni od 35 – 60 USD + 25% PDV .  Kvalitetna tema ima vlastiti tematski panel za uređivanje stranica, mogućnost uvoza demo verzije te automatsku instalaciju dodataka.  Uz temo dobijete i sve potrebne dokumente + licenca, 6 mjesečnu podršku i trajni Download svih budućih verzija.

Gotovo sve profesionalne web dizajnerske tvrtke koriste kupljene, gotove profesionalne teme prema zahtjevu klijenta i onome što bi klijent kroz svoje web stranice želio prezentirati javnosti. Korisniku se predlaže nekoliko tipa tema, odabire se jedna koja se instalira i podešava prema temi koju web stranica obrađuje. Odabire se položaj zaglavlja, izbornika, tip fonta, veličina teksta i H podnaslova, ugrađuju potrebni dodaci a kao konačni rezultat klijentu se predstavlja vizualni dizajn i kao takav tek podsjeća na izvornu temu. Jedna od zasigurno najuspješnijih web stranica je themeforest namijenjena web dizajnerima ili onima koji to namjeravaju postati s preko 10.000 WordPress tema. Tu ćete također pronaći i preko 10.300 WordPress pluginova, neizostavnih dodataka eCommerce za izradu Web Shopa – web trgovine, Add-onse i druge praktične dodatke za web stranicu.

Instalacija WordPressa

Za početnika ali i naprednijeg korisnika potpuna instalacija uz profesionalnu optimizaciju WordPress CMS sustava mnogima je zadavalo glavobolju. Ako niste sasvim sigurni u postavljene opcije, nešto zapinje u administracijskom sustavu, dodaci ne rade najbolje, poveznice (linkovi ne rade kako trebaju) ne otvaraju stranice koje po svim pravilima trebaju otvoriti. Moguće pogreške nastaju kod početnog podešavanja ali i u toku te nakon instalacije WordPress sustava. Ako niste sto posto sigurni u ono što raditi prepustite sve stručnjaku za WordPress.

Naručili biste izradu web stranice, koja je procedura?

Saznajte sve detalje u nekoliko koraka ili kolika je cijena izrade web stranica


1. Primamo zahtjev od kupca koji treba pripremiti tekstove (nije uvjet), i željeni naziv domene.
2. Analiziramo zahtjeve, šaljemo službenu ponudu s pojedinačnom i ukupnim cijenom za radove novih web stranica.
3. Preuzimamo tekstove od kupca, savjetujemo, dogovaramo rok izrade web stranice.
4. Kupac uplaćuje avans – predujam.
5. Izrađujemo osnovni dizajn web stranice na temelju zahtjeva.
6. Šaljemo demo poveznicu kupcu kako bi dobili informaciju je li dizajn prilagođen prema svim zahtjevima.
7. Nakon preinaka i potrebnih testiranja, javljamo kupcu da pregleda stranicu kako bi izradu priveli kraju.
8. Kupac uplaćuje ostatak potraživanja.
9. Predajemo gotove stranice kupcu.

Segmenti faktora uspjeha jedne web stranice

Prezentacija tvrtke kroz analizu i praćenje

Profesionalna web stranica nije samo običan segment poslovanja jedne tvrtke, već je u velikoj mjeri odgovorna za uspjeh vašeg poslovanja. Današnji Internet posjetitelj razmaženi su multimedijalnom ponudom na internetu i zato uspjeh jedne web stranica temelji se na raznorodnim faktorima usklađenim s vašim idejama i našim iskustvom.
Prvi korak je individualan i osobni savjet od nas kao bi zajedno s klijentom razvili plan za postizanje cilja. Nakon toga, razvijamo pojedinačnu koncepciju, pratimo razvoj prema utvrđenom planu i rasporedu marketinške strategije uz redovita izvješća klijentu. Nadalje u našem izvještajima pratimo potrebe posjetitelja te ih nastojimo uskladiti i poboljšati s ponudom tvrtke sve dok ne ostvarimo cilj.

Proširenje prezentacije

Sada kada je optimalna posjeta web stranici uz konkretne telefonske i email upite na dnevnoj bazi postignuta može se krenuti i korak dalje na proširenju poslovanja tvrtke našeg klijenta. Između ostalog nudimo mogućnost proširenja prezentacije na društvene mreže poput Facebooka, Twittera i Googleove poslovne stranice kao i mogućnost on-line ponude usluge ili proizvoda putem web trgovinom (web.shop).

SEOSEO optimizacija

SEO optimizacija znači biti prisutan među konkurencijom DETALJNIJE ..

Osnovni cilj bilo koje web stranice je prenošenje određenih tekstovnih i slikovnih poruka. Međutim, to se može ostvariti tek kada se nalazite se na tražilici i imate određenu reputaciju. I sada s tim u vezi pojavljuje se potreba za SEO optimizaciju stranice.

Ne bi li kroz web tražilicu poput Googlea korisnik pronašao odgovarajuću stranicu, SEO optimizacija za Google će mu to u svakom slučaju osigurati. Upisom određenog pojma (ključne riječi) kod pretraživanja se pojavljuju rezultati u tražilicu. U interesu svakog vlasnika web stranice je da nakon rezultata pretrage njegova stranica bude najviše pozicionirana a to se može ostvariti samo ako je ključna riječ za pretraživanje pravilno i uz odgovarajuće subjekte postavljena na stranici.

Budući da svaka agencija ima već napravljenu analizu svake ključne riječi za SEO optimizaciju, ona će znati što je sada najvažnije učiniti. Prije svega, vlasnik web stranice mora biti upoznat s nemilom situacijom jer u konačnici odabrana ključna riječ diktira uspjeh web stranice.

Tražiti i pronaći, su glavne točke za SEO optimizacije. Ključne riječi istraživanja uz optimizaciju ključne riječi mora neprestano biti pod kontrolom. Tek tada možemo govoriti o profesionalnoj i uspješnoj optimizaciji web stranice.

SEO optimizacija za naše klijente je potpuno besplatna

Paralelna izrada stranice uz SEO optimizaciju je najbolja SEO opcija

Ključne riječi istraživanja i ključne riječi optimizacije će pomoći kod izrade tekstova na web stranici ne bi li se postigla najviša moguća pozicija nakon rezultata pretraživanja. Zbog enormno velike količine pojavljivanja istih riječi, tražilice kroz svoje sofisticirane algoritme filtriraju napisane tekstove kako bi korisnici kroz tražilicu dobili ciljane rezultate u zadanoj riječi pretraživanja.

Stvaranje optimalnih tekstova s ključnim riječima te istraživanje i potraga sa srodnim pojmovima mogu također doprinijeti stranici da bude primijećena od strane Google. Tek tada se možemo naći usidreni na samom vrhu tražilice.