Izrada i održavanje web stranica / Web shop – internet trgovina / Zagreb, Hrvatska
mobitel: 095. 902.77.60

Višejezična web stranica

Izradu višejezičnih web stranica uglavnom zahtijevaju, turističke agencije, iznajmljivači apartmana i hoteli te tvrtke koje svoj proizvod ili uslugu žele ponuditi i stranom naručitelju.

Višejezičnost se najčešće izrađuje uz matičnu web stranicu ali i naknadno na zahtjev naručitelja.

CIJENA: 30% od procjene matične web stranice

Nakon što se procjeni cjenovni iznos matične web stranice ona se uveća za 30% iznosa, zatim se od ukupnog iznosa oduzme matična cijena procijenjene stranice.

Npr. Cijena jedne stranice je 2.000,00 Kn, dodajemo 30% što iznosi 2.600,00 Kn i oduzmemo 2.000,00 Kn. Dobiveni iznos je 600,00 Kn a to je cijena za novu višejezičnu web stranicu.

NAPOMENA
Sve prijevode web stranice šalje naručitelj web stranice.

Prijevod web stranice

Osim izrade višejeznične web stranice nudimo prijevod Vaših postoječih stranica. Također je moguća opcija ugradnje prevedenih stranica u postojeće web stranicu. Cijena ugradnje po dogovoru.

Naručivanje prijevoda web stranica za Vaše poslovanje

Prijevod web stranice .. inStranica

Prijevod web stranice je dostupan za popularne zapadnoeuropske jezike, engleski, španjolski, talijanski i francuski, dok za ostale jezike potrebno je poslati upit.

Kako bi se postigla najviša moguća kvaliteta prijevoda, svi tekstovi će biti prevedeni od strane naših izvornih prevoditelja na njihov materinji jezik.

Naši suradnici iz prevoditeljskog tima su certificirani prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju. Nudimo prijevode iz cjelokupne tematike ponuda i usluga, kao i stručne tekstove.

Zašto prevoditi web stranicu?

Tijekom vremena, internet je postao kamen temeljac nove ekonomije. Dobro dizajnirana web stranice, prevedena na nekoliko jezika uz mogućnost uz mogućnost njezinog pronalaženja na internet tražilici, je glavni cilj svakog modernog poduzeća.

Utrka za preuzimanje vodstva na internet tražilici postala je mora, poslovni preduvjet ali i izazov svake medijski osviještene tvrtke. Svatko želi biti predvodnik u skupini ponuđača što je značajan poslovni preduvjet za mogući napredak u poslovanju.

Prevođenje Vaše web stranice je, dakle, dobra investicija za poboljšanje uslužno prodajne performanse i imidž Vaše tvrtke.

Kad prevođenje weba to nije samo prevođenja teksta, nego savršeno prilagođavanje sadržaja različitim tržištima. Značenje imena usluga ili proizvoda je vrlo važno, jer ponekad neispravan prijevod imena ili opisa ima sasvim drukčije značenje u drugoj zemlji te može biti samo kontraproduktivno.

Također između ostalog mogu postojati razlike u raznim vrstama šifriranja, podacima, kraticama ili simbolima.
Raznorodnost interesa i potražnje diktira nam strategiju oglašavanja pa tako i strategiju prijevoda koji će biti prezentiran od strane profesionalnih izvornih govornika.

Izrada višejezičnih web stranica za turizam, turističke agencije, apartmani, hoteli i medicinski turizam

Medicinski turizam u sklopu hotela, apartmana, turističkog naselja i bungalova te kampova
 • Medicinske usluge općih i specijalističkih ordinacija
 • Stomatološke usluge
Organiziranje izleta i putovanja
 • Klasični i vjerski turizam
Organiziranje sportskih aktivnosti
 • Planinarenje
 • Alpinizam – penjanje po stijenama
 • Biciklizam i biciklističke staze
 • Enduro i motociklističke staze
 • Ronjenje
 • Sportski ribolov
 • Skijanje na vod
 • Jet ski
 • Bungee jumping
 • Lov i foto safari
 • Zimsko skijanje i sl.

Cijena prevođenja

Jedna kartica teksta 90,00 Kn

Jednu karticu teksta čini broj znakova unutar jedne stranice Word dokumenta koja s razmacima između riječi iznosi oko 1500 znakova.

Provjera u Word dokumentu

Klik na dno s lijeve strane pored Page: 1 of 1 na Words: xxx, otori se skočni prozor sa statističkim podacima o dokumentu.