Izrada i održavanje web stranica / Web shop – internet trgovina / Zagreb, Hrvatska
mobitel: 095. 902.77.60

Radizajn web stranica

Redizajn web stranice .. da ili ne?

Mlade i dobro informirane poduzetnike više će dojmiti brze, moderne, pregledne i učinkovite web stranice.

Osim što tvrtka kroz svoju web svoju stranicu objašnjava, zašto odabrati baš na njezin proizvod ili njezinu uslugu, ona isto tako živo prezentira tvrtku, vrline i kvalitetu svojeg poslovanja.

 


Gotovo uvijek poslove dobivaju tvrtke čije su web stranice vizualno atraktivnije od konkurentskih .. pri tomu se ne misli na svjetleće i zvučne efekte na stranicama nego baš suprotno .. na pregledne i jednostavne web stranice ..

Stranica može biti tehnički pogrešno napisana ili biti zastarjelog koda ..

Prvi znak slabosti jedne web stranice je sporo učitavanja sadržaja gdje je jedan od glavnih uzroka ne sređena kodna struktura samog HTML dokumenata, loša povezanost između dokumenata unutar direktorija, gomila skripti i ne optimizirane fotografije.

Vaše stranice nema na tražilici

Zašto moje web stranice nema na Google tražilici? Zašto moja stranica nije bolje rangirana?

Može se dogoditi da se Vaša web stranica ne može pronaći na tražilici ili je jako loše rangirana. U čemu je problem? Može se reći da je Google od Vaše web stranice jednostavno digao ruke, ne želi je, zastarjela je, nije ažurirana, zapostavljana je u svakom smislu. S druge strane niču konkurentske stranice kao gljive poslije kiše a Vaša stara stranica pada sve dublje u rejting provaliju.
Što učiniti?
Postoje dvije opcije: Reanimacija i redizajn web stranice

Vraćenje u život prepravcima je nedovoljno, stranica se opet pojavila na Googleovoj tražilici, no međutim ..

Injekcijom stručnjaka stranica je malo živnula, pojavila se i na Googleovoj tražilici, ali ne za dugo jer se suštinski problem ne rješava krpanjem stare stranice. Jednako tako je i kod automobila, zastarjela tehnologija, a rezervnih djelovan ima sve manje.
Preskupa SEO optimizacija donjet će trunku nade ali ne i garanciju da će novi klijenti navaliti s upitima. Od današnje Web stranice se očekuje moderan izgled, preglednost te jednostavan pristup informacijama o ponudi. Predlažem jedino ispravno rješenje .. Izradu web stranice od nule, uz profesionalnu besplatnu SEO kampanju za optimizaciju.

Usklađenost s web preglednicima

Na internetu je također mnogo web stranica koje nisu prilagođene drugim široko zastupljenim web preglednicima pa ono što vidimo u npr. Microsoft Internet Exploreru ne vidimo s Firefox Mozillinim web preglednikom ili ono što se nalazi u jednom pregledniku lijevo u drugom je to na sredini stranice. Moguće je također da ono što je do nedavno na stranici bilo u funkciji sada više nije.

Osim gore spomenutih web preglednika (browsera) spomenimo Chrome, Opera i Safari, gdje se u svima njima događa Život Interneta. Svaki od njih ima svojih vrlina i mana što najbolje znaju web programeri i dizajneri koji će i na uštrb zbrkanosti tvrtki koje se i dalje ne mogu usaglasiti, web stranice svojih klijenata prilagoditi svakomu od njih.

Vaša stranica na mobilnom uređaju

Google poručuje redizajn web stranice gdje će se web stranice morati prilagoditi mobilnim uređajima.

Svakodnevno Google informira i nagovještava da će stranice koje nisu redizajnirane prema njihovim uputama, odnosno optimizirane za mobilni uređej potonuti u rejtingu na Google tražilici. To drugim riječima znaći da će stranice koje su prilagođene manjem monitoru na Googleovoj tražilici imati prednost pred stranicama koje su to nisu.

WordPress CMS sustav sve snažnije istiskuje stranice izrađene u HTML kodnom sustavu. Njegova je kodna struktura prilagođena svim preglednicima. WordPress je jednostavan za korištenje, pregledan, stabilan i jedan je od najzastupljenijih na svijetu sa 58,0% između svih CMS sustava, dok je na drugom mjestu Joomla s manje od 7,0% te bilježi stalni pad korisnika. ( detaljnija statistika na W3Techs )

Rado biste profesionalnu web stranicu izrađenom u prastarom HTML sustavu zamijenili vrhunskim CMS WordPress-om ali ste i dalje neodlučni?
Trebam li redizajn web stranice?
Trebam li WordPress?

Zašto baš WordPress?