Najbolje-Wordpress-teme-2019

Najbolje WordPress teme 2019

ThemeForest je najpoznatija stranica za nabavu ili prodaju HTML predložaka, tema za WordPress, Joomlu, Magento, raznolikih dodataka za web stranice, grafički, video i drugi sadržaj. ThemeForest nude detaljnu analizu sadržaja prije nabavke te povratne informacije i ocjene korisnika. Ovom prigodom predstavljamo 14 najboljih WordPress tema prema broju prodaje u posljednja 7 dana.

Avada – Responsive Multi-Purpose Theme

WordPress tema najraznovrsnijih opcija, jednostavna za korištenje za višenamjensko korištenje. Avada tema za WordPress integrira najpotrebnije dodatke W3, Yoast, SEO Pack, UberMenu, WooCommerce i mnoge druge.

BeTheme-Responsive-Multi-Purpose-WordPress-Theme

BeTheme – Responsive Multi-Purpose Theme

Sami jednim klikom možete izraditi bilo koju od 400 gotovih WordPress tematskih stranica poslovnog, zabavnog, kreativnog portfelja ili blog sadržaja te nekoliko izrađenih tema za WooCommerce trgovinu.

The7 – Multi WordPress Theme

Ovu WordPress temu karakterizira niska cijena te više od 750 tematskih opcija koje omogućuju izradu gotovo bilo kojeg zamislivog dizajna. The7 dolazi u paketu s dodatkom Visual Composer, Ultimate Addons, Slider Revolution i kompatibilna je s WooCommerce dodatkom za izradu web trgovine.

Enfold-Responsive-Multi-Purpose-Theme

Enfold – Responsive Multi-Purpose Theme

Tema je izgrađena na vrhunskom Avia Frameworku i nudi podršku za dodatak WPML MULTI LANGUAGE, dolazi s mnoštvom opcija. Izradite vlastitu čistu temu ili upotrijebite jednu od 18 unaprijed definiranih skinova.

Flatsome-Multi-Purpose-Responsive-WooCommerce-Theme

Flatsome – Multi-Purpose WooCommerce Theme

Višenamjenska WooCommerce tema pogodna za bilo koju vrstu WordPress projekta. Tema je kompatibilna s WPML dodatkom za višejezičnost. a uključuje demo verziju s Tematskim panelom za uređivanje stranica.

Bridge - Creative Multipurpose WordPress Theme

Bridge – Creative Multi-Purpose WordPress Theme

Uz skoro 400 jedinstvenih tematskih verzija, pronađite ono što vam najviše odgovara. Demo verzije sa svim sadržajem mogu se vrlo jednostavno uvoziti.

Jupiter - Multi-Purpose Responsive Theme

Jupiter – Multi-Purpose Responsive Theme

Uz modularan dizajn i naprednim upravljanjem, Jupiter tema je brza i moćna, integrira preko 50 poslovnih web stranica za gotovo svaku namjenu a opremljena je WooCommerce dodatkom za online trgovinu.

Salient - Responsive Multi-Purpose Theme

Salient – Responsive Multi-Purpose Theme

Salient je višenamjenska WordPress tema s izuzetno naprednim značajkama te jednostavnog kodiranja. Tema sadrži preko 250 višenamjenskih predložaka uz više od 500 (shortcodes) kratkih kodova za bezbrojna rješenja kod izrade web stranice.

Newspaper

Newspaper – News Theme

Ovaj predložak je koristan za web portale, objavljivanje svakodnevnih vijesti svrstanih u tematske kategorije. Newspaper predložak integriran sustav za ocjenjivanje članaka i WooCommerce dodatak za Shop odnosno web trgovinu. Vrlo je brz i jednostavan za korištenje.

Uncode-Creative-Multiuse-WordPress-Theme

Uncode – Creative Multiuse WordPress Theme

Uncode je višenamjenska WordPress tema sadrži više od 40 tematskih predložaka, temeljena na vizualnim rješenjima. Tema je namijenjena za: agencije, slobodne dizajnere i umjetnike, web dizajnere, programere, restorane i web shopove e-trgovine.

X-The-Theme

X | The Theme

WordPress tema jednostavna za upravljanje s objašnjenjima kako instalirati i podesiti X WordPress temu. Ako želite pokrenuti WooCommerce trgovinu na svojoj web lokaciji i pomoću WordPressa ovaj predložak je savršen za vas.

TheGem-Creative-Multi-Purpose-High-Performance-WordPress-Theme

TheGem – Creative Multi-Purpose WordPress Theme

S više od 70 jedinstvenih tema i 250 višenamjenskih stolova, s neograničenim mogućnostima. TheGem je savršena za korporativne poslove bilo kojih namjena ali i individualnim potrebama s potpuno opremljenom WooCommerce web trgovinom.

Phlox-Pro-Elementor-MultiPurpose-WordPress-Theme

Phlox Pro – Elementor MultiPurpose WordPress Theme

Phlox Pro, Elementor Ultimate Višenamjenska WordPress tema za sve vrste web stranica! Tema sadrži više od 30 dizajniranih oblika koji se mogu jednostavno ugraditi u temeljnu temu.

Porto Multipurpose & WooCommerce Theme

Porto – Multipurpose & WooCommerce Theme

Porto je Ultimate WordPress + Woocommerce Tema koja je iznimno prilagodljiva, jednostavna za korištenje i stabilna. Pogodna je za sve vrste poslovanja, portfelja, blogova i web shop.

Impreza – Multi-Purpose WordPress Theme

Impreza – Multi-Purpose WordPress Theme

Položaj elemenata, kombinacije boja i animacija uravnoteženi su kako bi se stvorilo najbolji Web doživljaj na bilo kojem modernom uređaju odnosno Web pregledniku. Tema je opremljena WooCommerce dodatkom za web shop.

, ,

Izrada web stranice u WordPressu ..

Izbornik