Izrada i održavanje web stranica / Web shop – internet trgovina / Zagreb, Hrvatska
mobitel: 095. 902.77.60

Najbolje WordPress teme 2017

Najboli WordPress dodaci - plugins 2017

ThemeForest je najpoznatija stranica za nabavu ili prodaju HTML predložaka, tema za WordPress, Joomlu, Magento, raznolikih dodataka za web stranice, grafički, video i drugi sadržaj. ThemeForest nude detaljnu analizu sadržaja prije nabavke te povratne informacije i ocjene korisnika. Ovom prigodom predstavljamo 14 najboljih WordPress tema prema broju prodaje u posljednja 7 dana.

Avada - Responsive Multi-Purpose Theme

Avada – Responsive Multi-Purpose Theme

WordPress tema najraznovrsnijih opcija, jednostavna za korištenje za višenamjensko korištenje. Avada tema za WordPress integrira najpotrebnije dodatake W3, Yoast, SEO Pack, UberMenu, WooCommerce i mnoge druge.

The7 - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

The7 – Multi WordPress Theme

Ovu WordPress temu karakterizira niska cijena te više od 750 tematskih opcija koje omogućuju izradu gotovo bilo kojeg zamislivog dizajna. The7 dolazi u paketu s dodatkom Visual Composer, Ultimate Addons, Slider Revolution i kompatibilna je s WooCommerce dodatkom za izradu web trgovine.

BeTheme - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

BeTheme – Responsive Multi-Purpose Theme

Sami jednim klikom možete izraditi bilo koju od 260 gotovih WordPress stranica poslovnog, zabavnog, kreativnog porfelj ili blog sadržaja te nekoliko izrađenih tema za WooCommerce trgovinu.

X The - Theme

X | The Theme

WordPress tema jednostavna za upravljanje s objašnjenjima kako instalirati i podesiti X WordPress temu. Ako želite pokrenuti WooCommerce trgovinu na svojoj web lokaciji i pomoću WordPressa ovaj predložak je savršen za vas.

Enfold - Responsive Multi-Purpose Theme

Enfold – Responsive Multi-Purpose Theme

Tema je izgrađena na vrhunskom Avia Frameworku i nudi podršku za dodatak WPML MULTI LANGUAGE, dolazi s mnoštvom opcija. Izradite vlastitu čistu temu ili upotrijebite jednu od 18 unaprijed definiranih skinova.

Bridge - Creative Multi-Purpose WordPress Theme

Bridge – Creative Multi-Purpose WordPress Theme

Uz preko 210 jedinstvenih tematskih verzija, pronađite ono što vam najviše odgovara. Demo verzije sa svim sadržajem mogu se vrlo jednostavno uvoziti.

Flatsome - Multi-Purpose Responsive WooCommerce Theme

Flatsome – Multi-Purpose WooCommerce Theme

Višenamjenska WooCommerce tema pogodna za bilo koju vrstu WordPress projekta. Tema je kompatibilna s WPML dodatakom za višejezičnost. a uključuje demo verziju s Tematskim panelom za uređivanje stranica.

Jupiter - Multi-Purpose Responsive Theme

Jupiter – Multi-Purpose Responsive Theme

Uz modularan dizajn i naprednim upravljanjem, Jupiter tema je brza i moćna, integrira preko 50 poslovnih web stranica za gotovo svaku namjenu a opremljena je WooCommerce dodatkom za online trgovinu.

Newspaper

Newspaper

Ovaj predložak je koristan za web portale, objevljivanje svakodnevnih vijesti svrstanih u tematske kategorije. Newspaper predložak integrira sustav za ocjenjivanje članaka i WooCommerce dodatak za Shop odnosno web trgovinu. Vrlo je brz i jednostavan za korištenje. Nekoliko demo verzije Newspaper teme sa cijelokupnim sadržajem vrlo se jednostavno i precizno uveze.

Jupiter - Multi-Purpose Responsive Theme

Jupiter – Multi-Purpose Responsive Theme

Jupiter je savršeno rješenje za sve vrste tvrtki iz korporacija, vlasnika trgovina (Wocommerce) i malih tvrtki, umjetnika i blogera. Jupiter biznis WordPress tema omogućuje kreaciju kvalitenih web stranica uz jednostavno korištenje. Tema raspolaže s više od 50 višenamjenskih predložaka.

Salient - Responsive Multi-Purpose Theme

Salient – Responsive Multi-Purpose Theme

Salient je višenamjenska WordPress tema s izuzetno naprednim značajkama te jednostavnog kodiranja. Tema sadrži preko 150 višenamjenskih predložaka, 500 (shortcodes) kratkih kodava za bezbroj mogućnosi i rješenja kod izrade web stranice.

Uncode - Creative Multiuse WordPress Theme

Uncode – Creative Multiuse WordPress Theme

Uncode je višenamjenska WordPress tema temeljena na vizualnim rješenjima. Tema je namjenjena za: agencije, slobodne dizajnere i umjetnike, web dizajnere, programere zatim za restorane i web shopove e-trgovine i još mnogo toga. Unicode WordPress tema sadrži više od 40 tematskih predložaka za izradu lijepe i inteligentne web stranice.

Impreza Retina Responsive WordPress Theme

Impreza – Multi-Purpose WordPress Theme

Položaj elemenata, kombinacije boja i animacija uravnoteženi su kako bi se stvorilo najbolji Web doživljaj na bilo kojem modernom uređaju odnosno Web pregledniku. – inStranica – TOP TEMA

TheGem - Creative Multi-Purpose WordPress Theme

TheGem – Creative Multi-Purpose WordPress Theme

S više od 40 jedinstvenih tema i 150 višenamjenskih stranica, s neograničenim mogućnostima i stilovima. TheGem je savršena za korporativne poslove bilo kojih namjena ali i individualnim potrebama s potpuno opremljenim WooCommerce modnu za web shop – web trgovinu.