Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Koje su stvarne koristi od osobne web stranice?

Možda nemate prostor ili su prostorije u kojem želite krenuti s poslovanjem premalena, ponekad kupci ne mare za to jer su zainteresirani samo za Vaše usluge.

Web stranica je najučinkovitiji most između proizvoda i usluge koje se žele ponuditi korisnicima. Stoga je najbolje rješenje za to imati svoju web stranicu, odnosno web stranicu svoje tvrtke.

Jeftina web stranica, DA ili NE?

Nije nužno imati glomaznu i skupu stranicu ako promovirate jednu do dvije usluge ili jedan do dva proizvoda. Najbolje rješenje za vaš financijski proračun je ONE PAGE jeftina web stranica.

Ako oglašavate svoje poslovanje, uslugu, proizvod putem društvenih mreža – Facebook i Instagram, bilo bi najidealnije proširiti postojeće informaciju na osobnu ONE PAGE web stranicu kao savršenu nadopunu vašeg mrežnog digitalnog oglašavanja.

Jedna web stranica nudi direktnu informaciju s pratećim sadržajem, galerijama i direktnim kontaktnim vezama a uz to je vizualno najatraktivnija. O isplativosti takve jedne stranice pespotrebno trošiti kalkulirati, ONE PAGE web stranica ona isplaćuje se već u tekućem mjesecu od dana izrade.

Prednosti web stranica?

  • Web stranicom se konstantno prenosi najviše informacija, slika, proizvoda i usluga od oglašivača do kupca.
  • Web stranica omogućava najbrži način prenošenja informacija kupcima, partnerima, prijateljima.
  • Pravo mjesto za obavljanje transakcija putem online narudžbi je isto tako poslovna ili komercijalna web stranica.
  • Uz pomoć osobne, poslovne ili komercijalne web stranice, možete jednostavno promovirati najnovije informacije za kupce, dok Vaši konkurenti koji koriste samo letke za oglašavanje nemaju te mogućnosti. Osim toga, možete znatno uštedjeti na troškovima tiskanja kataloga, brošura, letaka i sl.
  • Web stranice kojima je tvrtka promijenila sjedišta i dalje je prisutna na među klijentima kao da se nije ništa dogodilo.
Izbornik