Izrada i održavanje web stranica / Web shop – internet trgovina / Zagreb, Hrvatska
mobitel: 095. 902.77.60

Čemu služi web stranica?

Nemate stranicu?
Ako je tako, tada je to jedina stvar zbog koje biste trebali biti zabrinuti?!

Kao što svi znamo, svaka osoba sanja o poslovnom uspjehu, dovoljna financijska sredstva za ugodan život. Mnogi se odlučuju na osnivanje obrta ili tvrtke što zahtijeva i važne strateške smjernice kako bi se poslovalo učinkovito. Nemate stranicu? Ako je tako, to je jedna od stvari zbog koje biste trebali biti zabrinuti?!

Učinkovitost

Postoji mnogo načina ne bi li image vaše tvrtke i način poslovanja postao zamjetan i primamljiv kako za partnere tako i za potencijalne klijente ili korisnike Vaših usluga.
Ako imate smisla za poduzetništvo najvažnije je promovirati poslovanje na što efikasniji i zanimljiv način. Tako možete privući radoznalost lecima, pokrenuti neke atraktivne promocije, dati oglas u novinama ili radio postaji.
Najbrži, najučinkovitiji ali i najisplativiji način je da promovirate svoje poslovanje kroz poslovne ili komercijalne web stranice.

Zašto bi izrada vlastite web stranice bila najučinkovitija?

Današnja vremena su britka i puna tempa i treba odmah reagirati. Svojom web stranicom ćete trenutno poslati sliku o svojoj tvrtki u svijet, ostaviti dobar dojam u očima poslovnih partnera i budućih prijatelja, pokazati koje proizvode ili usluge nudite i po kojim cijenama. Imat ćete priliku odmah promovirati vaše poslovanje, poslovnu ideologiju i pronaći partnere o kojima niste ni znali da postoje.

Faktor uspjeha jedne web stranice

Profesionalna web stranica nije samo običan segment poslovanja jedne tvrtke, već je u velikoj mjeri odgovorna za uspjeh vašeg poslovanja. Današnji Internet posjetitelj razmaženi su multimedijalnom ponudom na internetu i zato uspjeh jedne web stranica temelji se na raznorodnim faktorima usklađenim s vašim idejama i našim iskustvom.

Prezentaciju tvrtke čini nekoliko važnih koraka

Prvi korak je individualan i osobni savjet od nas kao bi zajedno s klijentom razvili plan za postizanje cilja. Nakon toga, razvijamo pojedinačnu koncepciju, pratimo razvoj prema utvrđenom planu i rasporedu marketinške strategije uz redovita izvješća klijentu. Nadalje u našem izvještajima pratimo potrebe posjetitelja te ih nastojimo uskladiti i poboljšati s ponudom tvrtke sve dok ne ostvarimo cilj.

Proširenje prezentacije

Sada kada je optimalna posjeta web stranici uz konkretne telefonske i email upite na dnevnoj bazi postignuta može se krenuti i korak dalje na proširenju poslovanja tvrtke našeg klijenta. Između ostalog nudimo mogućnost proširenja prezentacije na društvene mreže poput Facebooka, Twittera i Googleove poslovne stranice kao i mogućnost on-line ponude usluge ili proizvoda putem web trgovinom (web.shop).


Koje su stvarno Vaše koristi od vlastite web stranice?

Možda nemate prostor ili su prostorije u kojem želite krenuti s poslovanjem premalena, ponekad kupci ne mare za to jer su zainteresirani samo za Vaše usluge. Web stranica je najučinkovitiji most između proizvoda i usluge koje se žele ponuditi korisnicima. Stoga je najbolje rješenje za to imati web stranici tvrtke.

Ukratko, koje su prednosti poslovne ili komercijalne web stranice?

  • Web stranicom se konstantno prenosi najviše informacija, slika, proizvoda i usluga od oglašivača do kupca.
  • Web stranica omogućava najbrži način prenošenja informacija kupcima, partnerima, prijateljima.
  • Pravo mjesto za obavljanje transakcija putem online narudžbi je isto tako poslovna ili komercijalna web stranica.
  • Uz pomoć poslovne ili komercijalne web stranice, možete jednostavno promovirati najnovije informacije za kupce, dok Vaši konkurenti koji koriste samo letke za oglašavanje nemaju te mogućnosti. Osim toga, možete znatno uštedjeti na troškovima tiskanja kataloga, brošura, letaka i sl.
  • Web stranice kojima je tvrtka promijenila sjedišta i dalje je prisutna na među klijentima kao da se nije ništa dogodilo.

Molimo kontaktirajte nas odmah, besplatno ćemo Vas savjetovati 095 0980970

Zašto bi trebalo imati stranice u WordPres CMS sustavu?

WordPress CMS je s velikom silovitošću izgurao stranice rađene u HTML ili drugom CMS kodnom sustavu na dno web pijadestala. Jednostavan za korištenje u svim aspektima, Google friendly .. posebno omiljen na Google tražilici, stabilan sa zastupljenošću od 59% između svih CMS sustava na svijetu. ( detaljnija statistika na W3Techs )

Uz pravilnu primjenu dodataka integriranih u ovaj izuzetan CMS sustav, Vaša će stranica biti nalik vrhunskim profesionalnim Web stranicama. Upravo poznate brendirane tvrtke za promociju svojeg poslovanja, koriste WordPress CMS!

Izrada web stranica u WordPressu

Brzina izrade, cijena izrade, mogućnosti sustava, jednostavnost korištenja i elegancija

Stranice rađene u CMS WordPress sustavu omogućavaju naručitelju samostalno dodavanje neograničenog broja stranica. Vrlo jednostavan rad s unosom svih elementa na stranici kojim se ovlada nakon preciznih uputa u samo nekoliko minuta.
Dodavanje multimedijalnog sadržaja fotografije te video aplikacije unosi se direktno s računala ili određene URL adrese s dva ili tri klika mišem. Sve to obavljate u realnom vremenu na administracijskom dijelu Vaše web stranice koja se osvježi jednim klikom te je istovremeno objavljena.

Izrada web stranice u WordPress CMS sustavu uz pomoć predloška

Gotovo nitko ne počinje izradu WordPress web stranice od nule

Danas je vrlo rijetko da izrada web stranice počinje od nule jer za takvo što nema potrebe.
Većina profesionalnih web dizajnerskih tvrtki koriste gotove profesionalne predloške web stranica koje prilagođavaju prema zahtjevu klijenta. Kao konačni rezultat klijentu se predstavlja potpuno novi vizualni dizajn i kao takav neusporediv je s izvornim predloškom.

Instalacija WordPressa

Vrlo vrijednu opciju iz ponude je WordPress Install

Ne prelazite olako preko ove ponude. Za početnika ali i naprednijeg korisnika potpuna instalacija uz profesionalnu optimizaciju WordPress CMS sustava mnogima je zadavalo glavobolju. Ako niste sasvim sigurni u postavljene opcije, nešto zapinje u administracjskom sustavu, dodaci ne rade najbolje, poveznice ne otvaraju što bi trebale otvoriti, moguć je problem pogreška podešavanja u toku i nakon instalacije. Više o ponudi WordPress Install ..